3 miejsce International Young Sommelier Competition 2017
Mistrz Polski Juniorów 2018
Senior Judge dla Sommelier Wine Awards & Imbibe Magazine od 2018
Head Sommelier w restauracjach z gwiazdką Michelin
Od kilku lat związany z Wine Taste, gdzie pod okiem Piotra Kameckiego rozwija swoją pasję do fine wine.
Humanista związany z gastronomią od ponad 20 lat. Szefował m.in. w restauracjach: Ramen Girl of Yellow Dog, Nowina, Koreanka. Pracował także w kultowych krakowskich lokalach - Nowa Prowincja oraz Piwnica pod Baranami.
Iza Popko – autorka bloga WineStream.org i dziennikarka winiarska. Niestrudzona sybarytka oraz eksploratorka świata win i ludzi. Absolwentka Wine & Spirit Education Trust (Level 3).
Izabela Kamińska, United States od Taste. Dziennikarz winiarski, specjalista od wina. Posiada najwyższy poziom szkoły Wine and Spirits Education Trust.
Jacek Piątkowski – dziennikarz. Trudno mu oderwać wino od kontekstów, a już na pewno nie od ludzi. Bo w końcu to tylko wino. Od prawie dekady pracuje w Ameryce Południowej, najpierw w Chile, teraz w Argentynie.
Karolina Rychter - filozofka. Bada związki literatury i filozofii. Zajmuje się też pisaniem o winie i kulinariach.
Katarzyna Puk - sommelier. Jej pasja do wina zaczęła się od okazjonalnych degustacji podczas wieloletniej pracy w krakowskiej gastronomii.
Krystian to Sommelier SSP, absolwent prestiżowych kursów winiarskich Wine and Spirits Education Trust na poziomie WSET level 3 advanced. Uczestnik Mistrzostw Polski Sommelierów 2021 w których zajął 11 miejsce.
Zakochany w dobrym winie bo jak sam mówi "życie jest za krótkie żeby pić złe wina".
Kuba Prange - wychowany w domu "winem płynącym". Fascynację sztuką i historią łączy z zamiłowaniem do gotowania, przyglądając się winu z różnych perspektyw. Najmłodszy z autorów Vinify.pl.
Magda Boudy - autorka. Od lat we Francji. Kiedy pomyśli, że jadła ortolany pod serwetką, a merguezy w prosektorium, czuje się stuprocentową paryżanką.